Hoppa till innehåll

Om oss och vår skoterpulka

Historien bakom skoterpulka Pulkapanorama

Pulkapanorama kom till efter att vår familj sökte efter en skoterpulka som skulle passa både barn och vuxna, vara bekväm och modern. Men det fanns inte någon på marknaden som vi ville åka i.

Det var så vi fick idén till skoterpulka Pulkapanorama.

Så gick det till när vi skapade vår skoterpulka

Vad ville vi åka i, för att hela familjen skulle få samma upplevelse som skoterföraren, och hur ska den se ut? Vi tog hjälp av flera kunniga personer och tillverkare, resultatet blev en skoterpulka med panoramafönster, uppvärmd sits och en komfort utöver det vanliga.

Det var att tillgängliggöra upplevelsen för alla som var det viktigaste, inget annat. Att kunna vara i naturen och se genom tak, dörrar och fönster. Att kunna följa med till fjället vare sig du är ung eller gammal.

Några riktigt bra saker med Pulkapanorama

Vi har en stadig ram runt hela pulkan för allas säkerhet. Med hjälp av ISOFIX-fästen kan du enkelt montera in er barnstol så det blir en säker tur. Vi har gjort sitsen i en höjd så det är enkelt att gå in och ur även om du har problem med rörlighet.

Att dessutom ha värme i sitsen känns som en självklarhet då det är i kallgrader vi åker. Då vi är en skidåkande familj, har vi självklart sett till att det även finns gott om packutrymme i pulkan och ordentliga skidställ för flera par slalom eller längdskidor längst bak.

Upplev naturen med Pulkapanorama

Vi hoppas att ni ska ha glädje av vår Pulkapanorama på samma sätt som vi har njutit av den.